Husk Quiz n’1/2 sesongåpning onsdag!

Husk Quiz n’1/2 sesongåpning onsdag!

For mange har 2007 vært året uten sommer, i alle fall har vi ikke merket stort til den her på Østlandet. Uansett hva du har brukt de såkalte sommermånedene til, så sparkes Quiz n’1/2 i gang igjen onsdag 29. august i baren på Garage Oslo i første etasje. (NB! Den annonserte sesongstarten som skulle ha vært onsdag 15. august ble avlyst.).

Starttidspunktet er som alltid klokken 19.00, og vi kjører som normalt fire runder. Kveldens hovedtema i runde to kan ha noe med sommer å gjøre, selv om vi ikke fysisk har merket så mye til den dette året. I det minste så kan du komme på Garage for å få en liten påminnelse om hva sommeren 2007 skulle ha vært. De tre øvrige rundene dreier seg som vanlig om coverlåter, album og år, og å finne frem til hvilken artist som spiller.

Det er – som tidligere sesonger – ikke nødvendig å delta i samtlige fire runder for å vinne. For på Quiz n’1/2 trekker vi ut tilfeldige vinnere uavhengig av om laget ditt vinner til slutt eller ei. Men om dere har tenkt å markere dere helt i toppen og knive om kveldens hovedpremie, anbefales det selvsagt at laget ditt er med fra begynnelse til slutt. For selvfølgelig belønnes også vinnerlaget til syvende og sist. Det skulle bare mangle!

Velkommen!

Planlegg resten av sesongen ved å følge denne planen for Quiz n’1/2 høsten 2007, som altså går av stabelen ca. annenhver onsdag frem til jul:

onsdag 29. august 2007 (sesongåpning)
onsdag 12. september2007
onsdag 26. september 2007
onsdag 17. oktober 2007
onsdag 31. oktober 2007
onsdag 14. november 2007
onsdag 28. november 2007
onsdag 12. desember 2007 (sesongavslutning)

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.