Husk quiz i kveld!

Husk quiz i kveld!

Starttidspunktet er som alltid klokken 19.00, og vi kjører som normalt fire runder. Tema for runden er foreløpig ikke klart, men blir lagt ut her så snart det er bestemt. De tre øvrige rundene dreier seg som vanlig om coverlåter, album og år, og å finne frem til hvilken artist som spiller.

Det er – som alltid – ikke nødvendig å delta i samtlige fire runder for å vinne. For på Quiz n’1/2 trekker vi ut tilfeldige vinnere uavhengig av om laget ditt vinner til slutt eller ei. Men om dere har tenkt å markere dere helt i toppen og knive om kveldens hovedpremie, anbefales det selvsagt at laget ditt er med fra begynnelse til slutt. For selvfølgelig belønnes også vinnerlaget til syvende og sist. Det skulle bare mangle!

Velkommen!

Planlegg resten av sesongen ved å følge denne planen for Quiz n’1/2 høsten 2007, som altså går av stabelen ca. annenhver onsdag frem til jul:

onsdag 29. august 2007 (sesongåpning)
onsdag 12. september2007
onsdag 26. september 2007
onsdag 17. oktober 2007
onsdag 31. oktober 2007
onsdag 14. november 2007
onsdag 28. november 2007
onsdag 12. desember 2007 (sesongavslutning)

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.