Malkmus frastjålet effektboks

Malkmus frastjålet effektboks

Foto: Matador Records

Etter fredagens konsert ble Malkmus‘ effektbox rappa fra scenen og nå jakter Cafe Mono på boksen med denne meldingen:

”Den eller de av dere som har sett noe, eventuelt den som dreit seg ut på trofèjakt bes snarest ta kontakt på booking@cafemono.no eller på mob 93067373. Tips mottas med takk.

Malkmus var i kjempeform, og leverte et gratis Oslo-show som ble et uvanlig intimt møte med nye låter og hauger av gamle slagere. Takken var altså å miste nettopp den effektboxen han er avhengig av for å levere den unike sounden han er elsket verden rundt for. Den er ikke noe man kan ringe forsikringsselskapet for å få erstattet.

– Vi har aldri opplevd noe i nærheten på Mono tidligere; scena har alltid vært et trygt sted for artistenes utstyr, noe vi håper den kan forbli.

Boxen er stor og orange og heter «Big Cheese». Boxen finnes kun i et lite antall på verdensbasis, og produseres ikke lenger. Den er en ekstremt viktig del av Pavement’s sound, og unik; altså: IKKE MER PAVEMENT FØR DEN ER TILBAKE!!! For den fanen som eventuellt stakk av med den; vennligst lever den tilbake på Mono snarest; no questions asked. Det vil ikke få noen konsekvenser for vedkommende om boxen er tilbake innen lørdag 16. februar. Vi har innformert studioer og øvingslokaler både i og utenfor Oslo om å holde øynene åpne, så vi ber deg om å benytte «amnestiet» før den 16.”

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.