Gir Quart-publikummet gratisbilletter

Gir Quart-publikummet gratisbilletter

Etter at Quartfestivalen fredag meldte at årets festival blir avlyst, og at den slår seg konkurs, er det usikkert om de vel to tusen som har kjøpt billetter vil få pengene sine tilbake.

Dette avgjøres etter at Kristiansand tingrett får den formelle begjæringen på tirsdag. Det er imidlertid allerede klart at alle som sitter på ubrukelige billetter til Quartfestivalen å veksle dem inn i festivalbilletter til Storåsfestivalen.
Fotograf: Promo
– Det er jo ikke artig situasjon Quartfestivalen har havnet i. Dette er noe som kunne skjedd med alle, og med et likviditetsproblem får ikke folk refundert billettpengene sine, sier festivalsjef Thomas Ryjord ved Storåsfestivalen til Adresseavisens nettutgave. Og han frykter ikke kapasitetsproblemer for trønderfestivalen.

– Vi har regnet på dette. Vi arrangerer festivalen i liten bygd og og har mange dekar med skog og jorder, så noe plassproblemer blir det ikke.

Blant høydepunktene på årets Storåsfestival er Ane Brun, We, Blondie, Gatas parlament, Animal Alpha, The Cheaters og Hellbillies. festivalen arrangeres fra 31. juli til 2. august.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.