Fearless – Lite nyansert tenåringspop

Fearless – Lite nyansert tenåringspop

Som på flertallet av dagens countrypopalbum er det mye pop og mindre country. Og Fearless er intet unntak. Sporene består av pop i samme gate som Shania Twain og Faith Hill før de ble divaer. Musikalskt mangler det definitivt en Mutt Lange i denne unge sangerinnen.

Som lyrisk håndverk er Fearless noe som tydeligvis kommer ifra Swifts egen dagbok. Bestående av tegninger av gutter og regnbuer, er de fleste tekstene innom noe forslitte uttrykk. Klisjéfellene gir liten framdrift i versene og total mangel på dynamikk.

De melodiøse komposisjonene vil føre til at alle tenåringsjentene i landet vil forelske seg i denne noe selvhøytidlige frontfiguren. Det er definitivt i det drøyeste laget når albumet passerer 60-minutterssporet. Men Swift skal få kudos for å produsere egne låter, og at ingen glatte LA-produsenter er med i bildet.

Taylor Swifts musikk er tross alt ganske fengende, og fungerer helt sikkert utmerket for ungdom som søker et botemiddel for sine følelsesmessige kvestelser.

Thomas Sundstrøm

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.