Scroll To Top

Gir bort all musikk gratis

Artister: Sjangre: ,

Foto: David Andrew Sitek

I sitt manifest skriver bandet at tradisjonell musikkdistribusjon skaper for stor avstand mellom artister og publikum, og at denne forretningsmodellen nå er i ferd med å smuldre bort takket være digital musikknedlasting. Derfor vil Celebration heretter gjøre all ny musikk tilgjengelig for gratis nedlasting som MP3-filer fra celebrationelectrictarot.com. De to første låtene som er lagt ut heter I Will Not Fall og What’s This Magical. Nye låter skal etter planen legges ut månedlig.

Celebration ble stiftet i Baltimore i USA i 2004, og har allerede rukket å utgi to studioalbum på labelen 4AD; Celebration og The Modern Tribe. Vokalist Katrina Ford og multiinstrumentalist Sean Antanaitis, som i dag er gift, startet karrieren i støybandet Jaks på begynnelsen av 90-tallet, før turen gikk videre til Love Life ved årtusenskiftet. Etter en periode som duo under navnet Birdland dannet de Celebration med trommeslager David Bergander, som er mest kjent for soloprosjektet Universal Order of Armageddon.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer