Scroll To Top

Soundgarden tilbake – uten Cornell

Artister: Sjangre: , ,

Onsdag denne uken sto 90-tallsheltene Soundgarden på en scene igjen for første gang siden 1997, ifølge NME. Det vil si – unntatt Chris Cornell. Vokaljobben ble i stedet utført av Tad Doyle, den røslige frontmannen for grungebandet Tad. Minikonserten fant sted på Crocodile Café i Seattle, byen Soundgarden kommer fra.

Cornell har tidligere uttalt at han har gjort en avtale med sine gamle bandkompiser om å ikke gjenforene bandet, med mindre alle medlemmene ble med. Minikonserten i Seattle beskrives som et stunt, og det er usikkert om vi kan vente oss mer fra Soundgarden fremover.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer