Vinn pass til Kanonhallfestivalen

Vinn pass til Kanonhallfestivalen

Foto: Warner Music

Ny bydel, ny festival. Det er parolen til Løren bydel i Oslo, der et gammelt våpenlager fra 2. verdenskrig nå blir åstedet for en flunkende ny musikkfestival. Neste lørdag sparkes festivalen i gang, med konserter både utendørs og inne i Kanonhallen. Nevnte sted har som målsetning å bli en toneangivende Oslo-scene fremover.

Festivalens trekkplastere er The Soundtrack of Our Lives, Marit Larsen og Hanne Hukkelberg. Disse spiller i Kanonhallen fra klokken 20.00, og dersom du ikke vinner Panoramas konkurranse må du ut med 250 kroner for å få med deg moroa.

Tidligere på dagen spiller Dylan Mondegreen, The Little Hands of Asphalt, The Bluejays, Veronica Maggio og Elvira Nikolaisen og Einar Fadnes Stokke Trio utendørskonserter. Disse konsertene er gratis, og starter klokken 14.00 på lørdagen.

Og så til konkurransen. Vi vil gjerne vite hvem som ifølge programmet er sistemann på scenen i Kanonhallen lørdag 29. august. Send svaret til konkurranse@panorama.no før 26. august. Kanonhallens hjemmeside kan være et godt sted å begynne letingen etter svaret.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.