Gitarrekord

Gitarrekord

Ashrita Furman klarte i sin tid å balansere 75 ølglass på haka, og Simon Elmore (bildet) fikk plass til 400 sugerør i munnen samtidig. For folk flest begynner det med andre ord å bli vanskelig å karre til seg en plass på rekordenes stjernehimmel.

Nå åpner det seg derimot en mulighet for alle som innehar en gitar til å få et plekter innenfor en ny verdensrekord. Gitarhelten Steve Vai inviterer via verdensveven til verdens største gitartime. Vai vil undervise i en halvtime på sin gamle skole, Berklee College of Music.

Tidspunkt er 3. mars 1:30 p.m. EST og sted er BerkleeMusic.com.

Panorama ønsker lykke til, og siterer evigunge Steve Vai: «Whether you’re in Boston, Bombay, or Brussels, we’ll all be together on March 3rd.»

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.