Nytt album fra The Stone Roses

Nytt album fra The Stone Roses

Det er den ikke alltid like habile britiske tabloidavisen The Sun som melder dette i dag. Ifølge en ikke navngitt kilde har Ian Brown og John Squire utvekslet ideer til nye sanger i flere år. I 2011 ble bandet gjenforent for å spille en serie med konserter, og i øvingsstudio har Brown og Squire benyttet sjansen til å teste ut en rekke låter. Det nye albumet er ventet i løpet av neste år.

The Stone Roses så dagens lys i Manchester i 1983, helt på tampen av punkens storhetstid. Sammen med blant andre Inspiral Carpets og Blue Mondays var de sentrale i Madchester-bølgen på slutten av 80-tallet.

Den selvtitulerte debuten kom i 1989 og ble en kommersiell suksess for The Stone Roses. På grunn av rettslige disputter med plateselskapet ble oppfølgeren, The Second Coming, først utgitt fem år senere. Bandet ble oppløst i 1996.

Gruppen spiller i Oslo på onsdag.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.