182 låter du bør høre før nyttår

182 låter du bør høre før nyttår

Vi har bedt våre musikkskribenter om å samle sine favorittlåter fra 2014 i én spilleliste. Resultatet er drøye 12 timer med auditiv eufori.

I forrige måned publiserte vi spillelisten vår over 132 album fra 2014 som du med fordel kan lytte deg opp på. Nå har våre flinke folk lagt sine favorittlåter fra i år inn på samme Spotify-liste. Så her har du den – over 12 timer med ørefryd – from all of us, to all of you.

Vi kommer selvsagt til å fortsette å oppdatere denne spillelisten til og med 1.1.2015, så det er vel verdt å følge den.

Har du Wimp? Vi har også kopiert over lista dit så godt som det går an.

Foto øverst i artikkelen: Kashirin Nickolai / WikiMedia

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.