132 album du bare MÅ høre før nyttår

132 album du bare MÅ høre før nyttår

Musikkåret 2014 nærmer seg slutten. Hvor godt oppdatert er du? Vi har bedt våre anmeldere om å samle alle av årets albumutgivelser som er verdt å høre på i én spilleliste. Her er den!

Dersom du er en av dem som synes musikken var bedre før i tiden, så hører du uten tvil for lite på dagens musikk. Frykt ikke, hjelpen er her.

Du har sikkert fått med deg de nyeste utgivelsene til storheter som Jack White, Leonard Cohen, Prince, Ryan Adams og Röyksopp. Men har du hørt på albumene til Frode Johannessen, Gruff Rhys, Moonlit Sailor, American Suitcase eller Damien Jurado? For å nevne noen veldig, veldig få.

Foreløpig har vi kun laget listen i Spotify, sjekk den ut HER. De 200 første låtene ligger dessuten i spilleren under. Vi kommer selvsagt til å fortsette å oppdatere denne spillelisten til og med 1.1.2015, så det er vel verdt å bokmerke den.

Har vi glemt noen? Send oss gjerne en e-post på panorama æt panorama dått no.

Foto øverst i artikkelen: Norman Bruderhofer/Wikimedia Commons

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Én kommentar til «132 album du bare MÅ høre før nyttår»

Kommentarer er stengt.