Slipper album i drosja

Slipper album i drosja

I morgen slipper Don Martin sitt nye album i en Uber-taxi.

Fredag kommer del to av Don Martin-albumet Løvehjerter blant slangene i en Tigerstad. Albumet avslutter artistens oslotrilogi.

Lanseringen på torsdag er imidlertid noe uvanlig. Den foregår nemlig i en Uber-taxi.

Don Martin har nettopp registrert seg som Uber-partnersjåfør, og ifølge en pressemelding kan alle som ønsker det kunne bestille en tur med Don Martin bak rattet i morgen, på torsdag. Alle turer i «UberDon-bilen», som finnes i Uber-appen denne dagen, er gratis. Artisten kjører sitt publikum dit de skal i hovedstaden mens han spiller det nye albumet og prater om låtene.

Alt som foregår inne i bilen vil bli livestreamet, og lanseringen kan følges på Uberdon.no.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.