Don’t Stop – Status quo: Situasjon uforandret!

Don’t Stop – Status quo: Situasjon uforandret!

Don’t Stop består utelukkende av coverversjoner av klassikere fra seksti-, sytti- og åttitallet, som selvsagt alle er bedre i originalversjonene.

Gruppens prestasjoner er høyst variable og varierer fra det rent
danskebåtaktige til et stykke over middels. Direkte bom blir det sjelden, men styggest bommer de på I Can Hear The Grass Grow (The Move), Raining In My Heart (Buddy Holly), hvor dustemikkelen Brian May opptrer, og Proud Mary (Creedence),mens Fun, Fun, Fun, hvor Beach Boys er med og korer, fungerer overraskende nok bra.

Høydepunktene, foruten Fun, Fun, Fun, er The Safety Dance av australske Men Without Hats (Noen som husker dem?), Don’t Stop (Fleetwood Mac) og folkemelodien All Around My Hat, som var en stor hit for Steeleye Span i 1975. De resterende kuttene på platen klarer ikke å skape den helt store stemningen hos undertegnede, som forøvrig er en stor fan av Status Quo.
Mens vi venter på at de skal skrive nye klassikere som Whatever You Want, Caroline, Roll Over Lay Down og Rockin’ All Over The World, får vi heller ta til takke med Don’t Stop.

NB! De derre jubileumsgreiene til gruppa forstår jeg ingenting av!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.