Honky Tonkin’s What I Do Best – Marty på det jevne

Honky Tonkin’s What I Do Best – Marty på det jevne

Stuart er en glimrende gitarist, har en brukbar stemme og skriver låter som holder en bra standard. Musikken er en blanding av honky tonk, streit pop/rock, blues og innslag av bluesgrass. Disse grenene preger også Marty’s nye plate.

Det er de røffe låtene, som tittelsporet (forøvrig en duett med Travis Tritt), Country Girls og blueslåten The Mississippi Mudcat & Sister Cheryl Crow som fungerer best, mens den mer tradisjonelle countrylåten Country rett og slett er en grusomt pinlig affære.

Honky Tonkin’s What I Do Best er et album på det jevne, og viser ingen nye og revolusjonerende takter fra «countrysossen» Marty Stuart.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.