Short Cut – Ikke så ille, faktisk!

Short Cut – Ikke så ille, faktisk!

Short Cut låter usedvanlig oppegående for å være et produkt rettet mot det kommersielle pop/dance markedet. Det låter internasjonalt og det låter riktig, hvis man bare tar det for det det er, uten å måtte tolke det i hel!

Selvsagt følger låtutvalget den standaren som eksisterer på feltet; radiovennlige låter som mest av alt sannsynligvis vil fenge ungdommen (særlig jenter, vil jeg tro). Men bevares, Short Cut gjør sine ting bra, og tolker ting som den gamle Culture Club-slageren Do You Really Want To Hurt Me med stor overbevisning ved siden av egenskrevne saker.

Største overraskelsen er muligens at gjennombruddshit’en Hots (For You) ikke er representert på albumet, uten at det gjør så veldig mye. Sraight Physical er ingen revolusjonerende plate, men inneholder en god knippe fengende låter som er passe varierte til å holde interessen oppe gjennom et helt album.

Om vi trenger flere artister av denne typen skal være usagt, men i og med at Short Cut er en god representant for stilen, er det like greit at han er norsk!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.