Fashion Nugget – Ja takk, ett stykke til

Fashion Nugget – Ja takk, ett stykke til

Fra førtse strofe bekrefter Cake at de både er tidsriktige og hyperaktuelle i sine melodilinjer.

Litt småfrikete i uttrykksformen og underlige låttitler som Frank Sinatra, Friend Is A Four Letter Word og Italian Leather Sofa bidrar til at Fashion Nugget har blitt en ganske så vellykket utgivelse.

Om Cake har så forferdelig mye konkret å formidle til omverden, skal være usagt, men sikkert er det at låtutvalget stort sett fenger. Og har du først hørt Cake som de fremstår her, er du sikret at det ikke umiddelbart forvinner ut det andre øret.

Fashion Nugget er en akkurat passe trivelig plate for en akkurat passe trivelig kveld. Albumet krever ikke mer enn en liten porsjon opmerksomhet fra sin lytter, og vil til gjengjeld bidra til å være en minnerik stund for ettertiden.

For min del tar jeg gjerne ett stykke til… det er den friskeste kaken jeg har smakt på svært lenge.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.