Zeroed Out – Lite spennende

Zeroed Out – Lite spennende

Ifølge skrivet fra plateselskapet skal The Cunninghams være påvirket av grupper som Cheap Trick og Foo Fighters. At de er fan av sistnevnte er heller ikke så vanskelig å høre, men sammenligningen med mine favoritter Cheap Trick har jeg litt vanskelig for å få med meg. Til det synes jeg The Cunninghams mangler evnen til å skrive melodiøse låter.

For det er nettopp her problemet ligger. Zeroed Out mangler de helt store låtene, og det er for liten variasjon og spennvidde til at dette kan bli særlig interessant. Riffene blir fort like og kjedelige, og stemmen til Seven Pearson er på ingen måte spennende.

For å fatte meg i korthet: Zeroed Out er, når alt kommer til alt, egentlig ikke spesielt mye å skryte av.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.