Presents The Carnival Featuring Refugee Allstars – Skal du bare ha ÉN hip hop-plate i år…

Presents The Carnival Featuring Refugee Allstars – Skal du bare ha ÉN hip hop-plate i år…

I noen uker nå har Wyclef Jeans versjon av den uforglemmelige Bee Gees-slageren Staying Alive (omdøpt til We Trying To Stay Alive) rullet over eteren, og uten å kunne forklare hvorfor, vokser denne stadig hos undertegnede. Både rytme og fantasifull bruk av effekter tilfører både denne og flere gamle slagere som er inkludert på The Carnival et aldri så lite løft. Videre kan jeg styre min begeistring for alt tullsnakket mellom sporene, men overser du dette inneholder albumet mer eller mindre bare godlåter av ypperste klasse!

Store variasjoner innen diverse sjangere er representerte, hvor alle er vellykede. Jeg aner flere hitsingler basert på utvalget fra albumet, og ser for første gang på svært lenge lyst på rap-musikken fremover.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.