Glow – Ny sjanse for Reef

Glow – Ny sjanse for Reef

Det skal allikevel ikke skyves under en stol at materialet ellers er av akseptabel klasse. Men de er ikke alene om sitt marked, for mens både Black Crowes og Primal Scream har sine gjennombrudd lagt bak seg, har Reef ennå ikke nådd ut til de store masser, selv med mange lovord rundt debuten som kom for noen få år siden. Platen er fullspekket med flotte rockelåter, hvor etpar-tre av dem også lukter hit.

Det er også på plass med honnør for sin ubritiske stil i disse britpop-tider, men denne typen band når sjelden når høyt opp på hitlistene, og hvis ikke én særpreget låt snart fører til at de havner der, er jeg redd for at toget er gått. Glow ser ikke ut til å inneholde det som skal til for å oppnå det målet, da helhetsinntrykket dabber av dess lenge ut på platen vi befinner oss. Ingen spor skiller seg nevneverdig ut.

På den annen side har Reef fremdeles sjansen til å fenge et mer kresent publikum, og kan allikevel klare seg godt hos de rock-interreserte som i større grad kan kalles musikkelskere – og det er kanskje også meningen. Fremdeles interressant altså, men ikke like overbevisende som de var første gang…

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.