Until Our Hats Fell Off – Bedre lykke neste gang

Until Our Hats Fell Off – Bedre lykke neste gang

Sardines spiller countryinfluert popmusikk tydelig inspirert av de mest poppregede countrygruppene med platekontrakt i Nashville. Stavangergruppens debutplate har fått tittelen Until Our Hats Fell Off og består av tretten låter av jevn kvalitet uten at det blir direkte spennende å lytte til.

Bandet har fått hjelp på låtskriversiden av kjente amerikanske låtskrivere som Hal Ketchum, Gary Burr (Ketchums partner) og det tidligere medlemmet av Wet Willie og nå keyboardist hos Delbert McClinton, Mike Duke. Jeg har en liten mistanke om at disse talentfulle låtskriverne har bidratt med materiale som de har problemer med å bli kvitt, for sangene er av svært vekslende kvalitet.

Som sagt er de gode instrumentalister og Per Vervik er en god vokalist ikke ulik Hal Ketchum og det hovedsaklige akustiske lydbildet, fint produsert av Sverre Erik Henriksen, synes å kle gruppen godt, og jeg kan vedde på at Sardines er bedre live enn på plate.
Until Our Hats Fell Off er svært så ujevn og spesielt på låtene skorter det litt.

Dette er imidlertid ting som kan rettes opp til neste utgivelse, for jeg er sikker på at det ikke er siste gang vi hører fra denne gruppen

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.