The Big Picture – En uvesentlighet!

The Big Picture – En uvesentlighet!

Tekstforfatter Taupin har gjort så godt han kan for å hjelpe John denne gang, men når låtene i seg selv er dønn kjedelige – alle som én – har det ikke så mye for seg.

The Big Picture inneholder ikke et spor som kan måles med noen av Elton Johns mange gamle popklassikere, og jeg føler at det kanskje er på tide med en fornyelse fra fyren. Se bare på hva Bob Dylan og Rolling Stones får til! Det eneste som virker i nærheten av moderne på dette albumet, er åpningsrytmen i If The River Can Bend. Singelkuttet Something About The Way You Look Tonight som deler singelplass med Diana-låten, hadde aldri kunnet bli en hit hvis den var alene som singelvalg! Det er den for dårlig til!

Videre savner jeg engasjement. Elton John pusler avgårde gjennom 11 spor her, og klarer ikke å fange min interesse i det hele tatt. Selv de lett nynnbare tonene som Elton John har skjemt oss bort med tidligere, er fraværende. Nei, sett deg i tenkeboksen Elton, og bruk fantasi før du igjen går i studio! The Big Picture har blitt en uvesentlighet i karrieren til den ellers så fargerike artisten! Det holder ikke fra en av verdens mest populere artister!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.