Jul I Smurfeland – Geir Børresen: kom tilbake!

Jul I Smurfeland – Geir Børresen: kom tilbake!

tillegg til tradisjonelle særamerikanske popjulesanger av typen vi ofte hører i Hollywoodproduksjoner som omhandler temaet «Jul», har Smurffe og Jækkli latt de små blå få boltre seg i selv John Lennons og Slades gamle juleklassikere (Happy X-Mas og Merry Christmas Everybody). Jul I Smurfeland er om mulig enda verre enn de foregående Smurfeplatene: aldeles grusom!

Jeg oppfordrer herved alle julegavekjøpere til å la vær å kjøpe dette produktet. Må du allikevel gå til innkjøp av en CD-plate til barnebarnet, så sats heller på en ordentlig juleplate, dem finnes det faktisk mange av, og noen av dem er til og med meget gode!

Grusomt, sa jeg!!! Fysj og fy…! Særdeles ille…! Smurfene var en plage allerede dengang Geir Børresen var Smurfepappa, og til sammenligning kan jeg anbefale 1978-utgaven minst et dusin ganger før jeg ber deg sette på Jul I Smurfeland. Takk for meg, og god jul!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.