Demoner – Hörru, vad fan!!

Demoner – Hörru, vad fan!!

Skumdum kommer fra Kåge utenfor Skellefteå, et område som tidligere har gjort seg mest bemerket for et stort antall popband. Men Norrland er mer enn pop. Denne gjengen blander elementer fra svensk pønk og amerikansk hardcore. Tekstene er fremførte på svensk, noe som er helt greit, da det svenske språket tåler fremføring i sangtekster.

Skumdum så dagens lys i 1992, men har tidligere kun eksistert på samle plater samt en selvtitulært mini-CD. Demoner er altså deres første longplay CD. Ikke dårlig, familietilhørigheten til popband fra Norrlandtatt i betrakning. Skumdum spiller i ekspressfart, hvor mye av æren må gå til bassist Pjär son spiller demonisk fort.

Tryggve Tønneberg

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.