Rumours – Nye tenåringsidoler?

Rumours – Nye tenåringsidoler?

Målgruppen er jo selvfølgelig unge tenåringer, og da spesielt den kvinnelige delen, men la meg med en gang legge til at Awesome også vil tiltale et mer voksent publikum, slik som også Backstreet Boys gjør. Dette er lett fengende dance-musikk som gjør seg alle steder, i bilen, på vorspiel eller aller helst på dansegulvet.

Rumours er en coverversjon av «kulthiten» til Timex Sosial Club (fra 1986), men er nå gitt ut i en ny hip hop-versjon av fire gutter med en lovende fremtid. Gutte-grupper er i skuddet nå på 90-tallet, og med de rette folkene bak, og med god markedsføring, vil denne låten nå langt. Det vil ikke overraske meg om denne låten befinner seg høyt oppe på singel- og radiolister i tiden fremover. Den har et stort potensiale til å bli en hit.

Awesome sin første singel, Rumours, består av fem forskjellige versjoner av låten. Her vil jeg også trekke frem spor nr. 2, Rumours Street Mix Radio Edit. I denne versjonen har de skrudd tempoet noe ned, og mikset inn refrenget til Queen-klassikeren Another One Bites The Dust. Sammen med litt rap også, blir dette faktisk en vellykket og spennende versjon.

Alt i alt, en meget hørbar hip hop-danse-låt i beste tenåringssjanger. Godkjent…!

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.