Freak Show – Ikke direkte nyskapende

Freak Show – Ikke direkte nyskapende

Støyende gitarer og rølpete heavy-riff gjør opplevelsen av Freak Show en smule ustabil, og det skal lite til før diverse ganer og sanser får nok! Innimellom, som på den glimrende singelen Freak, får de alt til å stemme, mens det utover dette punktet på platen hangler mer og mer dess lengre ut vi befinner oss.

Forsøket på ballade, virker nesten patetiske i spor som Abuse Me og Cemetery, mens det ellers lett blir som en dårlig fotostatkpoi av Nirvana på endel av de raskere sporene. Freak Show er ikke en elendig plate, men heller ikke så altfor interessant, da det i stor grad lukter tyveri fra de mer originale forbildene de må ha.

Hvis vi lar denne ungdomsgjengen utvikle seg i fred, kan de muligens en gang i fremtiden levere bedre saker, da jeg aner et og annet talentfullt innslag innimellom.

Det aller beste for dem hadde sannsynligvis vært å skape noe som kan vi kan kalle deres eget lydbilde, så hadde de muligens fått en identitet! I mellomtiden kan du heller kose deg med The Offsprings siste…

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.