Vera – Hvem ville trodd hun var svensk….?

Vera – Hvem ville trodd hun var svensk….?

ennifer Brown har vært spilt ganske så mye på radio, men noe store salgstall har det ikke blitt. Hennes mest kjente låt fra albumet er radiohit’en Tuesday Afternoon, men her er det mye mer på lager. Det å plassere dette albumet i en bestemt musikalsk sjanger faller seg ikke lett. Jeg føler det har hentet inspirasjon fra flere områder. Noe av materialet har tydelige soulrøtter, noe minner mye om amerikansk visepop og kanadisk viserock, og noe en god miks av litt av hvert. Det er akkurat dette som gjør Vera til en spesiell musikalsk opplevelse. Store pluss får albumet for tekstene og tydelige innslag av akustiske instrumenter, alene og pent imikset med dagens teknologi.

Albumet består av tolv sterke spor, og foruten den ovennevnte radiohit’en vil jeg særlig trekke frem Walls, Paper Crown, Nobody Knows Me Like You Do, Naked, Rose Colored Glasses og særlig den rolige låten Trembling.

Brown bærer preg av å være en moden artist med et musikalsk budskap, og det er ikke så ofte vi finner i dagens masseproduksjon. Produksjonen og artisten synes å være i samsvar med nivået, og det er bra. Med litt markedsføringshjelp ville dette albumet gjort det stort, men det er ennå ikke for sent. Jennifer serverer oss en godbit som du bør få en smak av, men hvem ville trodd hun var svensk….

Pål Endre Eriksen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.