Revolt – Energisk

Revolt – Energisk

Vel, verden vil bedras, og albumets helhet er preget av et langt røffere lydbilde enn hva Beautiful Day kan ha gitt inntrykk av. I likhet med deres forrige album, inneholder også Revolt flere karismatiske og slagkrafige rocklåter av harde slaget – nesten punk, faktisk! Stiligere enn mange det er naturlig å sammenligne 3 Colours Red med (som Bush, Offspring og Green Day), men ikke tøft nok til å samtidig være nyskapende.

Likevel tør jeg påstå at Revolt har mange høydepunkter, som åpningslåten Paralyse, singelen Beautiful Day (som overhodet ikke er representativ for albumet som helhet), Intermission, Song On The Radio, Back To The City og Paranoid People.

Ellers er dette en relativt bråkete plate, og bør kunne appellere til dem som har latt seg forføre av ting som Turboneger, Therapy? og Pavement har gjort tidligere.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.