With A Little Help From Myself – Holder i massevis.

With A Little Help From Myself – Holder i massevis.

Per Vestaby har etterhvert blitt å regne som en veteran innen norsk rock- og pop. Med en CV som teller band som Bazar, Jan Dahlen, hobbybandet Young Neils og ikke minst Mercury Motors, skulle dette bety en solid erfaring og spennvidde. Åpningslåten Be There kunne vært en Simon & Garfunkel-låt og On The Mountain ligger i samme gate som Tom Petty/Traveling Wilburys.

Platen holder jevnt over et høyt nivå uten de helt store låtene. Men det kan være verdt å nevne Tools And Toys, Houses (platens tøffeste låt!) og Southern Wind. Det kan synes som Per Vestaby har et sterkt forhold til den gyldne perioden i pophistorien og er tydelig påvirket av låtene og låtskriverne fra denne tiden. Dette er i grunnen ikke så rart, siden han tross alt var ung på denne tiden. I klar motsetning til andre band bestående av unge jyplinger som f. eks. Teenage Fanclub og andre, som knapt nok var født på denne tiden. Det er langt i fra revolusjonerende saker Vestaby byr på, men det gjør ikke platen dårligere.

With A Little Help From Myself er ikke fullt ut like glimrende som debuten, men det holder i massevis, og den gjør seg definitivt som sommermusikk på solfylte dager.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.