Living Next Door To Alice Cooper – Skremmer neppe Alice Cooper !

Living Next Door To Alice Cooper – Skremmer neppe Alice Cooper !

Skal vi plassere Dei Nye Kapellanane i det musikalske landskapet, kan vi si at de synger på (ny)norsk, spiller streit pop/rock med et klart folkelig preg, spesielt i tekstene. Låtene har de stort sett skrevet selv, men gjør også coverversjoner av Mungo Jerry’s Lady Rose (på norsk: Anne Britt), Anni, Anni (Funny Funny av Chinn/Chapman) og Sex Pistols’ klassiker Anarchy In The UK har blitt til en vals i Kappellananes tolkning, hvor den norske tittelen selvsagt er Anarki I Noreg. Resultatet har blitt småmorsomt om ikke noe annet. I tillegg har de rocket opp Ivar Medaas slager Dar Kjem Dampen og fornorsket Rebel Yell av Billy Idol – på norsk: Heite Hyl.

Ragnar Hovland skriver morsomme romaner og Espen Beranek Holm er morsom nok i Hallo i Uken på NRK-P1. Albumet Living Next Door To Alice Cooper har likevel verken blitt en spesiell morsom eller noe merkverdig god plate!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.