I Am… – Kjedelig fra Nas

I Am… – Kjedelig fra Nas

Med suksessen med Illmatic og It Was Written bak seg virker det som at herr Nas ville tjene noen lettjente dollar med I Am…. Gjestene Puff Daddy, Scarface, DMX og Aaliyah prøver å sprite opp noen låter uten nevneverdig resultat. Det er kun fire-fem gode innslag på albumet, deriblant Money Is My Bitch, av seksten totalt. Og det holder ikke!

Gud står forresten øverst på takkelisten. Det blir han (eller hun) sikkert glad for. Spesielt ettersom Nas presterer å si «fuck» atten ganger i løpet av et minutt i introen (jeg kødder ikke).

Han bidrar også til romantikken på dette albumet. Jeg tillater meg faktisk å sitere sangen K-I-SS-I-N-G: «Picture us married, you and me K-I-SS-I-N-G. I remember the first time, girl you and me F-U-C-K-I-N-G.» Koseligere blir det ikke!

Men fortvil ikke, skuffede Nas fans. Allerede 26. oktober kommer neste album, Nastradamus. Får håpe det blir bedre enn dette!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.