Nord Og Ned – Slibrige karer fra nord

Nord Og Ned – Slibrige karer fra nord

Etter god omtale for EPen Reinspikka Hip Hop sto forventningene i taket da albumdebuten Nord Og Ned ble sluppet i oktober. Tungtvann ble belønnet med en sekser i Dagbladet, noe som kanskje er i meste laget, men en god femmer har albumet ihvertfall og så absolutt fortjent!

Det er et par ting som hever inntrykket av denne utgivelsen. For det første er tekstene til tider hysterisk morsomme. Det handler stort sett om puling, som seg hør og bør; Det er jo tross alt rapping på nordnorsk vi snakker om her. For det andre er dette god gammeldags hip hop uten all verdens fiksfakserier. Bånn gass rett i trynet! Dessuten er det en del gode gjesteopptredner her, selv om Skanglebein fra Pen Jakke beviser at rapping er mye tøffere på nordnorsk enn på østlandsk.

De som digget Reinspikka Hip Hop blir garantert ikke skuffet over Nord Og Ned. Supermann Elsker, Nummer og Batonga følger i fotsporene til hitlåten Ubudne Gjesta og er vel så gode låter. Det blir spennende å se om Tungtvann takler suksessen i framtiden, for forventningspresset kan umulig bli mindre etter dette!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.