Plus – Mest for spesielt interesserte

Plus – Mest for spesielt interesserte

Det er nemlig ikke så lett å gi et objektivt synspunkt på dette produktet. Enten liker man det eller så faller det ikke spesielt i smak. Mitt tilfelle er dessverre det sistnevnte. Fairbanks har absolutt interessante ideer her, men etter min mening blir melodiene vel langdryge og det er litt for lite variasjon å spore.

Albumet åpner glimrende med Supernova som er den klart beste låten på platen, men så ebber det hele ut i et sammensurium av speise lyder som krever en engels tålmodighet å lytte til. Grunnen til at jeg likevel gir Plus en treer er at det ligger mange imponerende finurligheter bak hver eneste låt. Enkelte partier er på grensen til det geniale, men til syvende og sist er det helheten som teller.

Fairbanks blir sikkert godt mottatt i enkelte musikkmiljøer rundtom i landet, men dette er litt for sært for mannen i gata. Det er vel gjerne meningen også..

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.