Twilight As Played By The Twilight Singers – Dullemusikk for Fru Hagen

Twilight As Played By The Twilight Singers – Dullemusikk for Fru Hagen

Men dette er ikke The Afghan Whigs, langt derifra. Og det er vel også noe av poenget med sånne sideprosjekter skulle jeg mene?

Noen ganger er sånt spennende, hva finner han/hun/de på nå tro? Dette er ikke spennende, la det være sagt med en gang. Dulli har på dette prosjektet, som han har brukt tre år å få ferdig, alliert seg med noen som kaller seg Fila Brazillia, visstnok engelske «dance-maestros»…?

Hva slags musikk er det så The Twilight Singers serverer? R’n’b? Hmpf. Okse (aka meg) og rød klut (aka r’n’b) etc. Jeg får håpe at rocke-Greg sparker dølle-Greg i slektsvidereføringsredskapene og snur ryggen til dette prosjektet. Please!

Det er ingen vits å gå inn på enkeltspor på denne plata, de flyter alle avgårde helt intetsigende. Dulli sier selv at det er en slags sirkel, hvis man spiller plata på repeat så kommer førstelåta, The Twilite Kid, som en naturlig låt etter sistesporet, Twilight. Han om det!

Hadetbra. Stikker og kaster denne plata inn døra på Fru Hagen. Skreddersydd. ‘Nuff said.

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.