Circleheartshrinkrollercoaster – Fabelaktig tøft

Circleheartshrinkrollercoaster – Fabelaktig tøft

Uansett, så var det litt morsomt å få denne i posten. For dagen før, i en annen anledning, fikk jeg for første gang høre Dubel Darr. Det var et band med en original sound som møtte ørene og jeg inngikk i selvsamme øyeblikk en avtale med meg selv at dette bandet skulle jeg følge med i tiden fremover. Og nå sitter samme person her og skal anmelde den samme låta, som er andre singel fra albumet Hardcore Prono som kommer om ikke så altfor lenge.

Det er den kvinnelige vokalisten som først vekker interessen. Luftig, men med et slags brekk på stemmen som ikke er ulikt vokalen til Liesje Sadonius i Hoover, gir hun lydbildet en særegen karakter som er forfriskende. Musikken i seg selv har et raskt og nesten aggressivt tempo, men ingen støyende elektriske gitarer forurenser lydlufta. Nei, tvert i mot er det de akustiske instrumentene som virkelig driver låta fremover. Skikkelig tøft er det, og det skulle ikke forundre meg om Dubel Darr blir et av de store navnene her på berget. For bandet virker allerede godt modnet, med et klart fokus og et godt bilde på hvem de er og hva som funker.

Circleheartshrinkrollercoaster er en eksepsjonelt god poplåt og det er med stor spenning jeg venter på albumet. Virkelig oppløftende!

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.