Restoration – Spennende, men ujevnt

Restoration – Spennende, men ujevnt

Tidligere har Spine gitt ut en femspors-EP sammen med kollegene i Primate på hardcorelabelen Blackfish, og ble deretter tatt under vingene til Loudspeaker Records.

Restoration er en halvtimes trøkk-i-trynet hardcore, med visse innslag av nymetall. Blandingen fungerer til tider glimrende. Spesielt det instrumentelle materialet rocker noe sinnsykt. Dessverre trekker vokalen helhetsinntrykket ned en smule. Det høres helt OK ut i de heseblesende skrikepartiene, men når vokalist Chris Hall prøver å roe det hele ned noen hakk kommer svakhetene tydelig fram.

Ser man bort fra dette, er albumet ganske bra. Åpningslåten Restoration, den rå perlen Under The Fury, og den utradisjonelle avslutteren Down Low viser at Spine helt klart har noe å fare med. Men det trengs nok en del finpuss på vokal og melodilinjer for å gjøre seg spesielt bemerket i hardcorescenen.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.