Cocky – Sug Rock

Cocky – Sug Rock

Kid Rock prøver liksom å blande punk, rock og country med hip hop(!?!!). Det er jo i og for seg en grei nok ide, men når det gjøres så talentløst og fullstendig blottet for originalitet som i dette tilfellet, blir resultatet bare søppel. Blandet med mer søppel.

Tekstene er nærmest identiske på alle låtene, bortsett fra på Picture, som er en duett med Sheryl Crow. Den suger ekstra mye!

Her følger en liten oppsummering av Kid Rocks vidunderlige poesi: «Money, hoes, tits and asses / You might get a lot of pussy / I get much more, I’m Kid motherfuckin’ Rock / You wanna fuck with me? / I got a big brick house with two gold doors / Pussy and blow you now how i live». Det var det! Skjønner? Og dersom man blander disse setningene og snur litt om på ordrekkefølgen, så har man «lyrikk» nok til minst ti av låtene her.

Det kunne kanskje vært en ide for Kid Rock å gi ut et instrumentalalbum neste gang. Det er nemlig den eneste måten det er mulig å høre på denne dritten…

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.