Frank Schwindel Presenterer Uro – Nok uro

Frank Schwindel Presenterer Uro – Nok uro

Uro er en av få de gruppene, som sammen Gatas Parlament, har rappet på norsk siden midten av nittitallet. I 2001 ga de ut albumet Sirkus Uro, som fikk ganske lunken kritikk. De er i disse dager ute med nytt materiale, som først avsløres i form av EP-en Frank Schwindel Presenterer Uro.

Uro starter det hele med å fortelle lytteren hva de synes om USA og landets utenrikspolitikk. Låta gjestes av fristil champ Definite, også kjent fra The Essentials, som stjeler hele showet. Han gjør en svært bra jobb og setter gutta selv på sidelinjen.

De burde kanskje vurdert å ikke ha med så sterke bidragsytere. Ihvertfall ikke når vedkommende er i stand til å fjerne hovedfokuset fra hovedartisten.

Deretter fortsetter de i samme sporet som de kjørte på Sirkus Uro. Det blir derfor fort ensformig, selv om Kakemonsteret sørger for bra beats. Rapperne er videre direkte veldig kjedelige, og mangler både kule stemmer, flyt og tekster.

Frank Schwindel Presenterer Uro er en heller kjedelig EP som bare glimter til når Definite dukker opp. Uro har aldri vært – og kommer heller neppe aldri til å bli av de flinkeste rapgruppene i Norge, noe som gjør at de heller ikke leverer det beste materialet. Gruppa er for ensformig.

Ivar Heggheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.