Make It Snappy – Godt håndverk, men ikke kunst

Make It Snappy – Godt håndverk, men ikke kunst

Bandet trekker veksler på en del av de samme trådene som ikke ville vært uegnet for en sang av Bob Mould (Sugar / Hüsker Dü). Men den melodiske kvalitetene er enda ikke på helt samme nivå som med perlene skapt frem av den legendariske amerikaneren. Likevel er ikke sporet helt ueffent. Men det har likevel sin sjarm som vokser etterhvert som singelen ruller av gårde på anlegget.

Det er litt vanskelig å antyde Logikals talenter på kun denne ene låta (se forøvrig anmeldelse av albumet Kevin Keegan som Make It Snappy er hentet fra, red.anm.). Men det som titter frem fra rillene er et litt uerfarent mannskap med sans for en del gode detaljer og et fint driv.

Dessverre plasserer dette bandet midt på treet denne gangen. Men spillet er langt fra over. Det lover ihvertfall bra og det kan raskt bli interessant å følge denne gjengen videre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.