Scroll To Top

Oyster – Østersgilde

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

Country Song har vært B-listet på Petre i lengre tid, og vi forstår hvorfor. En fengende liten sak i americana-land. Americana med Jacobsens sensuelle røst som en stolt, smygende sort pusekatt gjennom lydlandskapet. Og det er americana med refreng som innbyr til allsang. Spennende.

I Dare og Alone har mindre countrypreg, og heller mer mot barokk pop. Faktisk har låtene visse kabaret-elementer, med trekkspill, cello og akustisk bass. Ikke fullt så engasjerende som Country Song, men likevel vakkert.

Likevel er det Those Days som gjør størst inntrykk med sitt lett desperate, smågale, søkende og tidvis rocka uttrykk. En killer av en låt, som fortjener oppmerksomhet. Honnør til låtskriver Charlotte Jacobsen.

Singelen er nennsomt spilt inn hos Kai Ø. Andersen alias Doktor Lyd i Halden. Lovende er dette, og vi ser fram til mer

Om skribenten

kommentarer