Perfect Girl EP – Elektroniske redningsmenn

Perfect Girl EP – Elektroniske redningsmenn

EP-utgaven som nå foreligger på CD inneholder fem spor, deriblant Mexico som for tiden er playlistet på Petre. Don Juan Draculas minimalistiske og elektroniske popmusikk har drøssevis av sjarme og ditto kvaliteter boende i seg.

Tittelsporet Perfect Girl er en skjev og leken lo-fi elektronika-sak med nerve og et umiskjennelig særpreg som bidrar til å gi trioen identitet. Mexico, som forøvrig også er inkludert i en lekker remikset versjon, er ikke mindre elegant i formen og tegner til å bli bandets første store undergrunnshit (jfr. Petre og Panoramalistene). Ikke ufortjent etter gruppas tidligere bragder, som de blant annet la grunnlaget for i form av albumet A NRK Documentary som kom ut i 2000.

Videre er Perfect Girl EP fylt opp med to ytterligere snodige elektroniske godsaker i form av Dancing Queen (som ikke må forveksles med ABBA-låten med samme navn!) og Jetlag.

Alt i alt fire glitrende elektroniske perler som i en rettferdig verden bør kunne få flere til å få ørene opp for dette enkle, men lekne bandet. Perfect Girl EP skrur også forventningene til gruppas neste langspiller vesentlig opp. Det skal bli moro å følge denne gjengen videre.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.