Assembly – Sexy teatermusikk

Assembly – Sexy teatermusikk

I motsetning til forgjengeren inneholder Theatre Of Tragedys nye verk, Assembly, en rekke låter av meget høy kvalitet. Det virker som om bandet har ligget i hardtrening for å beherske elektrorocken med større overbevisning.

Åttitallsreferansene er svært sterke på dette albumet. Til tider høres de ut som en moderne blanding av Depeche Mode og Joy Division – ispedd sexy vokal fra Liv Kristine Espenæs og Raymod I. Rohonyis maskinaktige britiske røst.

Assembly er bandets klart mest kommersielle plate så langt, og den første singelen Let You Down er allerede godt inne på tyske singellister. Mye tyder på at det kan bli flere gode plasseringer, for her er det mye å velge blant.

Universal Race og Flickerlight er eksempelvis to klart potensielle hitlåter som garantert kommer til å gjøre det bra i Europa. Albumet inneholder også en liten dose rolige sanger. Som også holder rimelig høy standard.

Theatre Of Tragedy er kanskje ikke så tragiske og dystre lenger, men så lenge innholdet duger såpass bra som i tilfellet Assembly skal man ikke klage. Dette albumet anbefales spesielt for lyttere som fortsatt har en fot plassert i åttitallet!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.