Nocturnal Activity – Sleepwalking Remixed – Sterkere enn originalen

Nocturnal Activity – Sleepwalking Remixed – Sterkere enn originalen

Egentlig er det kun snakk om en remikset utgave av fjorårets utgivelse, men det er også en plate som fungerer bedre enn hva den største pessimist på forhånd kunne ha spådd.

Foruten det faktum at Rae & Christian selv står bak enkelte av remiksene, har de i tillegg fått hjelp fra At Jazz, Only Child, Groove Armada og Tom & Joyce, for å nevne noen. Resultatet er svært så overbevisende, fordi albumet i denne utgaven fremstår som et bedre, og utrolig nok mye jevnere produkt enn det originalen var. Gjesteartistene og låtene er i utgangspunktet de samme, men likevel makter Rae & Christian å vise et tettere og bedre grep om låtene sine enn hva som var tilfellet sist gang.

Nocturnal Activity – Sleepwalking Remixed står tilbake som et av de mer vellykkede remiksalbum denne anmelder har vært borti på en stund. Og det sier ikke så rent lite, når den opprinnelige versjonen av plata var et heller kjipt gjenhør med den ellers så oppegående britiske duoen.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.