Phantom – Med originaliteten intakt

Phantom – Med originaliteten intakt

Et forseggjort cover reflekterer innholdet på en suveren måte, mens låttitlene er fortsatt på norsk! Khold er faktisk et av de få black metal-bandene som fortsatt synger på morsmålet. Det som før var et must er nå blitt en sjeldenhet innenfor sjangeren. Og det scorer dette bandet definitivt stort på.

Albumet åpner svært lovende med den glimrende Dødens Grøde, og følges likedan opp av Skjebnevette og Hekseformular I Vev. Låtene ruller av gårde i et tempo og med en vokal som gir Khold et særpreg og en originalitet langt utover det ordinære. Dessverre viser det seg at gruppen har puttet alle de beste låtene på begynnelsen av platen. For kvaliteten synker gradvis utover, med unntak av Slaktereika som er blant de beste sporene her.

Selv om ikke alle låtene holder samme nivå denne gangen, er Khold et svært interessant band som det blir spennende å følge videre.

For bergensere (og andre som har planer om å dra) kan det for øvrig nevnes at Khold spiller på Hole In The Sky III på Garage i august.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.