The Seats Are Soft But The Helmet Is Way Too Tight – Fleip eller fakta?

The Seats Are Soft But The Helmet Is Way Too Tight – Fleip eller fakta?

Etter den noe lunkne mottagelsen av EPen She Fucks Me som dukket opp for en tid tilbake, har ikke forventningene til langspilleren vært helt på topp hos denne anmelder. Det viste seg også å være til dels berettiget, for her er mer av samme ulla: Stonerpunk med den mest grumsete lyden i byen og selvfølgelig masse sinnsyke tekster.

Thulsa Doom er nok et band det er gøyere å spille i enn å høre på. Det må for eksempel være kjempegøy å finne på platetitler som denne. Men morsomme tekster alene holder ikke i lengden. Derfor er det en lettelse at låtmaterialet er betraktelig bedre og mer variert på The Seats Are Soft But The Helmet Is Way Too Tight enn hva tilfellet var på She Fucks Me. Eksempelvis kan Centerfold Blues trekkes frem som en låt med virkelig trøkkå, og med munnspill i høygir.

De som liker Fu Manchu, The Queens Of The Stone Age og Nebula blir sannsynligvis ikke skuffet av Thulsa Doom, som for øvrig ellers har fått strålende omtale i utlandet. Likevel er det et stykke igjen til de når de samme høyder her på berget.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.