Rastløs Rock’n’Roll – Respektløs rock’n’roll

Rastløs Rock’n’Roll – Respektløs rock’n’roll

Det er lett å trekke en link tilbake til DumDum Boys når vi snakker rock, norske tekster og Trondheim by. Men Johndoe har egentlig mye mer til felles med The Hives: Rock med attityde og energi som flyter over kanten – i nettopp rastløs søken etter det neste kicket. Gammelpunk, uten altfor mye aggressivitet, noe som gjør at de ikke skremmer bort mer øresåre mennesker.

De låter modne og utviklede her, og det er egentlig ikke et eneste svakt øyeblikk blant de fem låtene. Det oser av kvalitet i hvert gitarriff, mens tekstene er intelligente og smått humoristiske. Vokalen til Jonas Skybakmoen er på sin side både energisk og fin.

Johndoe lager genuin musikk og er veldig ekte. På sistelåt Fuktig Liten Faen, høres de for eksempel ut som en langt sprekere utgave av The Strokes. Bare langt mer spennende!

Ikke det at Johndoe har funnet opp dynamitten på nytt med Rastløs Rock’n’Roll, for det har de ikke, men de gjør en satans bra jobb med å prøve å overbevise lytteren om at det er nettopp dét de faktisk har gjort. Utvilsomt et spennende band å følge videre!

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/

Én kommentar til «Rastløs Rock’n’Roll – Respektløs rock’n’roll»

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.