Die Another Day – Lekker og tidsriktig Bond-låt

Die Another Day – Lekker og tidsriktig Bond-låt

På samme tid som låten er utypisk for det som forbindes med agent 007, sørger Madonna sammen med sin medprodusent Mirwais for å tilføre låten et elektronisk og funky beat i kombinasjon med strykerarrangementer som føles riktige for formatet. Hun tar videre opp tråden omtrent der hvor hun slapp på Music for to år tilbake, for Die Another Day kunne helt naturlig ha passet inn på det albumet. Låten er ellers frisk og freidig i formen, svært dansbar, og pakket inn i et lekkert heftig arrangement.

Madonna ser seg nesten ikke tilbake, og viser istedet med dette at hun definitivt også er en artist for fremtiden. Albumet Music står fremdeles som et kunstnerisk høydepunkt i damas lange karriere, mens denne singelen avslører at hun neppe har tenkt å stanse med det.

Die Another Day er med andre ord Madonna på sitt aller beste, og milevis fra mindre interessante bidrag vi tidligere har sett henne levere til film. Og dersom den nye James Bond-filmen kun viser seg å være halvparten så spennende som tittellåten er, kan vi likevel se frem til en hyggestund foran filmlerretet…

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.