Sending Love Across The Waters – Lovende rockere

Sending Love Across The Waters – Lovende rockere

Første spor på den tre-spors utgivelsen er Ocean Beach, en låt som begynner med en hylende gitar og et tungt bassriff (med fuzz selvfølgelig). Den har en tung, tilbakelent stil, og vokalist «toke» sin innsats kler sangen godt. Hele gjengen har forøvrig artistnavn; det er toke på vokal og gitar, pNils på bass, bt på trommer og g-Money som andregitarist. Hva hensikten med slike navn er skal være usagt, men om det gjør gutta noe tøffere er vel heller tvilsomt.

Men tøffe er de! Både 1st Rule Of Breaking Up og Left Or Right er kompetente rockere som garantert vil være en suksess fra scenen. Goldenboy er et band som må være morsomme å se live, spesielt gitarspillet gjør sangene til noe som river deg med og får deg til å nikke rytmisk med hodet.

Det er ikke revolusjonerende saker vi er vitne til her, men snarere et band som tydeligvis vil noe, og et talent som flere burde få med seg. Det skal bli spennende å se hva som skjer fremover, for dette er ihvertfall en god begynnelse!

Ole Martin Hoel

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.