Through The Cracks Of Death – Abscess trasher videre

Through The Cracks Of Death – Abscess trasher videre

De har ihvertfall fått med noe av ovenstående metalsjangre på sitt nye album. Rølpen starter med Raping The Multiverse, og man hører tydelig at det er trasha rølp Abscess spiller. Det samme går igjen i Mourners Will Burn. Innenfor denne sjangeren er vel vokalen som den skal, men den hadde ikke passet i noen annen metalinnpakning.

Så har vi tittellåten, Through The Cracks Of Death. Dette er en noe seigere låt enn de to forestående, med litt krydder i form av sologitar. Men det gjør ikke så mye i og med at dette til tider er ganske kjedelige riff.

Abscess har nå fått kontrakt med Peaceville Records, som burde være et kjent merke for metallhuer. På Escalation Of Dementa får vi til og med presentert litt dødmetalriffing, uten at det nødvendigvis er så fryktelig positivt i denne sammenhengen.

Resten av låtene fortsetter med samme oppbygning og tempo. I det hele tatt ganske kjedelig. Produksjonen er like rølpa, og til tider like dårlig som mange av låtene.

Sitter du og hører på trashmusikk mens du drekker øl til du «får nok», er vel dette noe for deg. Mens resten av oss trenger ikke å drikke noe øl før vi får nok av dette.

Roar Jørgensen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.