Son Of The Gun / Hillbilly Folkrock EP – Oppegående stonerboogie

Son Of The Gun / Hillbilly Folkrock EP – Oppegående stonerboogie

Rockatansky, som tidligere har gjort seg bemerket på Eggstockfestivalen og andre lokale bergensscener, spiller god gammel rockabilly, ispedd en dose gjørme og amerikansk highway inspirert av syttitalls grumserock. Her presenteres de to nye låtene Son Of The Gun og Hillbilly Folkrock, samt The Last Hero som er hentet fra debutplaten. Bandet viser svært lovende takter, og demonstrerer at de helt klart har mye å fare med.

Begge de nye låtene holder et rimelig høyt nivå, spesielt Hillbilly Folkrock, som like gjerne kunne vært hentet fra den nyeste Madrugada-platen. Vokalist Espen Stockolm (som han kaller seg) har en utrolig karakteristisk whiskystemme til tross for sine unge 22 år. Han må ha røykt noen usaklige mengder Camel opp igjennom tenårene.

Dette er en riktig så bra teaser på den neste fullengderen, som forhåpentligvis holder samme standard som Son Of The Gun og Hillbilly Folkrock. EP-en er i alle tilfeller verdt de tyvekronene den koster i en plateforretning nær deg.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.